28

شهریور
1402

دهه‌فاطمیه

ارسال شده توسط: مانی مظاهری/ 194 0

 السلام عليک يا قره عين الرسول يا فاطمه الزهراء

سلام بر نور ديده رسول الله (ص)  سلام بر مادر امامت در دهه‌فاطمیه سلام بر مادر مهدي (عج) سلام بر تنها ياور حيدر (ع) و سلام بر جا مانده بين در و ديوار و در آخر سلام بر موعودي که منتظريم تا بيايد و انتقام سيلي مادر را بگيرد. دهه‌فاطمیه امسال هم به پايان رسيد تا ما جوانان فاطمي باز شروع به شمارش روزها و ماه ها کنيم تا دهه‌فاطمیه ديگري برسد و باز در غم از دست دادن مادر بي مزارمان بگوييم :

يا فاطمه من عقده دل وا نکردم    

                                                                         گشتم ولي قبر تو را پيدا نکردم

دهه‌فاطمیه


چشمان ما باز بايد منتظر به راه و در انتظار  فاطميه ديگري برسد. ياد آوري مظلوميت آل الله است روزهايي که ياد آور بي مادري زينب است . روزهايي که حسنين در کنار بستر مادرشان دعا براي سلامتي مادر مي خوانند . روزهايي که حيدر کرار (ع) خود را در خاک مدينه مي بيند ولي به خاطر دين و آيين پيامبر صبر مي کند . شهادت فاطمه دردي است که حتي چاه هم آن را درمان نمي کند و اين درد همان دردي است که کمر علي (ع) را خم مي کند .واقعا تحمل اين درد بسیارمشکل است و مولاي مظلوممان حق دارد که ناله بزند و از دست دو رويي مردم مدينه بگويد :

 آن فرقه که راي بر نشستم دادند

                                                                                در روز غدير دست به دستم دادند

       ديدند که در ضمير من نيست شکست

                                                                             با کشتن فاطمه شکستم دادند

تاریخ دقیق دهه‌فاطمیه:

شهادت حضرت فاطمه زهرا برابر است با یکشنبه 26 آذر 1402 مصادف با 17 دسامبر 2023 میلادی و یا 3 جمادی الثانی سال 1445 قمری. از آنجایی که در روایات شیعه دو تاریخ برای درگذشت فاطمه زهرا وجود دارد، ایّام فاطمیّه یا ایام درگذشت فاطمه زهرا به فاصلهٔ بین این دو تاریخ یعنی ۱۳ جمادی‌الاول تا ۳ جمادی‌الثانی گفته می‌شود.

 

از امروز همه با هم ندا سر مي دهيم :

در دهه‌فاطمیه ، ایام شهادت دخت مکرم نبی اسلام ، قرار داریم . طاهره ای  که  سراسر زندگی اش سرشار از آموزه های والای انسانی واخلاقی است . از هر سمت وسو که مورد توجه قرار گیرد، معرفت آموز است وسرمشق دهنده  است. فاطمه (س) را باید به تنهایی و مطلق ومجزا از وابستگی های ارزشمندش تنها ، به عنوان یک انسان در نظر گرفت تا پی به علو درجاتش برد وبی هیچ اغراق افسانه ای ، ارزش های آسمانی اش را درعین آنکه بر زمین خدا ودر میان خلق خدا راه می رفت وزندگی می کرد. به بررسی نشست .

نه ، فاطمه زهرا (س) خود به تنهایی باید نگریسته شود تا به گفته زیبای دکتر شریعتی«دانسته شود که فاطمه ، فاطمه است » . فاطمه را پاره تن رسول خدا دانستن نیز نگاهی دیگر ، که هر دو نگاه ونگرش نیز منبعث ومأخذ از تعاریف خود رسول خدا (ص) است . هرزگاهی به تناسب مقام وموقعیت هایی که پیش آمده است، کلامی و عبارتی را در باب مقام گرامی حضرت زهراء (س) به سلک سخن در می آورند. آری فاطمه ، منسوب به پیامبر است . عزیز وپاره تن رسول خدا است ، اما او به تنهایی نیز کرامتی والاتر از اینها را دارد .

 

سخنانی گوهر بار از بانوی بزرگ اسلام در دهه‌فاطمیه:

ای علی ! من از پروردگارم شرم دارم که چیزی از تو درخواست کنم که توان برآوردن آن را نداشته باشی .

از دنیای شما محبت سه چیز را در دل من نهاده شد: تلاوت قرآن ، نگاه به چهره پیامبر وانفاق در راه خدا

آنگاه که درروز قیامت برانگیخته شوم ، گنهکاران امت پیامبر اسلام (ص) را شفاعت خواهم کرد.

 

صفحه اصلی

 

 


			

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید